Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@04:50:38 GMT

منطقه ۲۲ پر از خیابان و میدان بی‌نام است

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۶۸۷۷

منطقه ۲۲ پر از خیابان و میدان بی‌نام است

همشهری آنلاین_ثریا روزبهانی:  به گفته اهالی خیابان‌ها و معابر بی‌نام یا نام‌های بی‌محتوای متعددی در منطقه ۲۲ به دلیل جدیدتر بودن این منطقه در مقایسه با سایر مناطق پایتخت وجود دارد که می‌تواند نام «شهیدان سلامت» به پاس قدردانی از زحمات و تلاش‌های بی‌دریغ آنها در راه مبارزه با ویروس کرونا روی تابلوی این معابر نقش ببندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در نیمه دوم مهرماه، اعضای شورای اسلامی شهر تهران با تصویب مصوبه کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران، به تغییر نام و نامگذاری چندین معبر در منطقه ۲۲ و همچنین دیگر مناطق پهنه غرب رأی دادند. بر این اساس خیابان امیرکبیر در منطقه ۲۲ به نام شهیدان سلامت تغییر نام پیدا کرد.

براساس صحبت‌های اعضای شورای اسلامی، حداقل برای انجام این کار، از شورایاران منطقه می‌پرسیدند که آیا اهالی با این تغییر نام موافق‌اند؟ این در صورتی است که اغلب معابر و میدان‌های این منطقه به اسامی نامگذاری شده‌اند که تغییر آن مشکلی ندارد مانند خیابان صدف، میدان موج یا میدان ساحل. این نام پرمحتوای جدید می‌توانست، با افتخار جایگزینی برای هرکدام از این نام‌ها باشد. هرچند که شهدای سلامت جایگاهشان همیشه جاودان است.» 

میدان اتریش انتخاب بهتری بود قهرمان پاشایی/دبیر شورایاری محله هوانیروز

«قهرمان پاشایی» دبیر شورایاری محله هوانیروز با بیان این که خیابان امیرکبیر یکی از خیابان‌های اصلی و مهم‌محله هوانیروز محسوب می‌شود، مخالفتش را با تغییر نام این خیابان عنوان می‌کند و می‌گوید: «برای این تصمیم باید از خرد جمع استفاده می‌کردند و در این جمع شورایاران نیز حضور داشتند.

اگر از شورایاران نظر می‌خواستند می‌توانستیم خیابان، میدان یا معابر بسیاری را به آنها معرفی کنیم که برای این نامگذاری گزینه‌های مناسبی محسوب می‌شدند. برای مثال در نزدیکی خیابان امیرکبیر، خیابان و میدان اتریش قرار دارد. چرا به جای تغییر نام خیابان امیرکبیر که به نوعی هویت قدیمی و خاطره‌ساز منطقه است، نام این میدان و خیابان را تغییر نمی‌دهند.

امثال این نوع نام‌ها در منطقه ۲۲ بسیار است مانند خیابان‌ گل‌ها یا خیابان کاج که موازی همین خیابان اصلی امیرکبیر است. نام امیرکبیر برای شهروندان و ساکنان این منطقه مهم است. چراکه این نام با فرهنگ ایران عجین شده و نام این اسطوره به این محله هویت داده است.» گویا بعد از انتشار این خبر، شورایاران منطقه جلسه‌ای برگزار و در این نشست نسبت به این خبر اعتراض کردند، اما به گفته پاشایی چون هنوز ابلاغیه‌ای در این رابطه اعلام نشده، شورایاری در این‌باره اقدامی انجام نداده است. پاشایی امیدوار است که این موضوع در حد خبر باقی بماند و اجرایی نشود.

پیشنهادی از سوی شورای شهر مریم قنبری/سرپرست اداره روابط‌عمومی منطقه 22

معـــــمـــــولاً اداره روابط‌عمومی شهرداری‌های مناطق معابری را که نیاز است نام آنها تغییر کند شناسایی و به شورای‌شهر اعلام می‌کنند، اما گویا روابط‌عمومی منطقه ۲۲ برای تغییر نام خیابان امیرکبیر مکاتبه‌ای انجام نداده است. «مریم قنبری» سرپرست اداره روابط‌عمومی منطقه ۲۲ در این‌باره می‌گوید: «تغییر نام خیابان امیرکبیر از سوی شورای نامگذاری معابر تهران مطرح و به تصویب رسیده است. در صورتی که مصوبه به شهرداری منطقه ابلاغ شود، کار نصب تابلو در این معبر انجام می‌شود و دیگر نمی‌توانیم‌کاری انجام بدهیم.»

معمولاً برخی نامگذاری‌های را روابط‌عمومی شهرداری منطقه به کمیسیون نامگذاری شورای‌شهر پیشنهاد می‌دهد، اما برخی از معابر هم خود شورای‌شهر شناسایی و تغییر نام آنها را تصویب می‌کند. موضوع تغییر نام خیابان در کمیسیون نامگذاری معابر شهر تهران مطرح و در جلسه‌ای که با حضور اعضای شورای‌شهر برگزار می‌شود، در صورت تصویب، ابلاغیه آن را برای شهرداری تهران ارسال خواهند کرد.

تغییر نام‌ها در مناطق ۹ و ۲۱

علاوه بر منطقه ۲۲ مناطق دیگر غرب تهران هم شاهد تغییر و تحولی در نامگذاری اخیر شورای اسلامی و کمیته نامگذاری بود. بر همین اساس اعضای کمیته نامگذاری به تغییر نام پل نوساز به پل «کرمان خودرو» در محدوده بزرگراه شهید لشکری، کوچه ششم به شهید «حسین محمودی» با حفظ شماره و بن‌بست بی‌نام به «گل زاد» در منطقه ۲۱رای دادند.

«رسولی» از دیگر اعضای شورای‌شهر تهران درباره نامگذاری پل کرمان خودرو می‌گوید: «در این میان یکی از اعضا دریافت عوارض تبلیغاتی از این شرکت را مطرح کرد در حالی که بحث مربوط به اخذ عوارض و حقوق شهر است و ربطی به نامگذاری ندارد. اکنون دفتر شرکت کرمان خودرو در ارگ جدید بم قرار دارد، اما دفتر مرکزی و نمایندگی مرکزی تعمیرگاه مرکزی و کارخانه آن در تهران است.

ما از طریق نامگذاری نمی‌خواهیم به کسی امتیاز بدهیم یا امتیازی از کسی بگیریم؛ مردم از شهرستان‌ها به این محدوده مراجعه می‌کنند و نامگذاری باید دقیقاً تطبیق داشته باشد به اسمی که بر اساس آن شناخته شده است تا مردم سردرگم نشوند.» همچنین در منطقه ۹ هم «بن بست محمدی» به استاد «علی راهجیری» تغییر نام پیدا کرد.  

کد خبر 559022 برچسب‌ها منطقه ۲۱ منطقه ۲۲ همشهری محله منطقه ۹ خیابان پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۱ منطقه ۲۲ همشهری محله منطقه ۹ خیابان پایتخت تغییر نام خیابان خیابان امیرکبیر شورای اسلامی روابط عمومی اعضای شورای منطقه ۲۲ شهر تهران شورای شهر نام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جلسه امروز شورای شهر تهران مروز در جعفر شربیانی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در سخنانی به ممانعت از حضور او در شهرداری منطقه 17 اشاره کرد و در ادامه مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران نسبت به صحبت‌های ارائه شده از سوی جعفر شربیانی انتقاد کرد و گفت: این صحبت‌ها شبیه به یک بیانیه سیاسی بود.

اقراریان: آقای زاکانی شهردار تهران در صحن شورا حضور و پاسخ بدهد

مهدی اقراریان عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز در واکنش به صحبت‌های باقری گفت: اصلا باید آقای زاکانی شهردار تهران در صحن شورا حضور و پاسخ بدهد.

در ادامه مجید باقری پشت تریبون قرار گرفت و گفت: فکر نمی‌کنم که به خاطر اتفاق دیروز بیانیه سیاسی خوانده شود. شهرداران مناطق در ساختار سازمانی به انجام ماموریت‌های پرتعداد ملزم شده‌اند و در سال جاری نیز با توجه به بودجه مصوب شورای شهر تهران مشغله و وظایف زیادی برای آنها پیش‌بینی شده است. شهرداران مناطق رکن ارتباط با مردم در محلات و مناطق هستند و در کنار این موارد باید پاسخگوی شورا باشند و اتفاق روز گذشته در کلان یک لجبازی بوده است و بس!

باقری ادامه داد: در طی این مدت از عمر مدیریت شهری بارها و بارها اعضای شورای شهر تهران بازدیدهایی را از مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌ها داشته‌اند اما هیچ مشکلی وجود نداشته همانطور که گفته شد اتفاق روز گذشته یک لجبازی بوده است.

انتقاد امانی به سخنان باقری؛ بنده نیز دوبار به منطقه 17 رفتم و آقای سیفی شهردار منطقه حضور نداشت

در ادامه جلسه، ناصر امانی در انتقاد به صحبت‌های باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران گفت: بنده نیز دوبار به منطقه 17 رفتم و آقای سیفی شهردار منطقه حضور نداشته است.

مهدی اقراریان نیز پشت تریبون قرار گرفت و گفت: این موارد عنوان شده از سوی آقای باقری دروغ است. همانطور که گفته شد باید آقای زاکانی در صحن شورا حاضر و پاسخگو باشد.

بنا نیست هر زمانی که دوستان بخواهند در مناطق حضور پیدا کنند شهرداران نیز حضور داشته باشند

مجید باقری؛ معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران نیز در ادامه جلسه به صحبت‌های خود ادامه داد و گفت: زمان شلوغ‌کاری گذشته است و در واقع اینگونه بازدیدها از یک هفته قبل با شهرداران مناطق هماهنگی‌ها انجام می‌شود و همانطور که گفته شد در این مدت نیز مشکلی وجود نداشته است.

باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران در ادامه گفت: در ارتباط با دیدار آقای شربیانی با مردم منطقه 17 در ساختمان شهرداری منطقه 17 شهردار منطقه خواهش کرد که زمان ملاقات را به روز دیگری موکول کنند اما این اتفاق نیفتاد و آقای شربیانی روز گذشته در منطقه 17 حضور پیدا کرد؛ بنای ما در شهرداری بر اساس قانون و احترام متقابل است و در این مدت نیز رفتار خارج از عرف و شنیعی با اعضای شورای شهر تهران نشده است.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران با طرح این پرسش که چرا آقای شربیانی با حضور در شهرداری منطقه 17، رئیس اداره شهرسازی معزول شده را مجددا مشغول به کار می‌کند، گفت: شهردار منطقه 17 رئیس اداره شهرسازی خود را پیش از این عزل کرده بود اما آقای شربیانی در اقدامی مجددا این رئیس را مجددا مشغول به کار کرده است آیا این دخالت آشکار در کار اجرا نیست؟ روز گذشته تنها یک مورد استثنا بوده و قاعده کاری ما در شهرداری نبوده است و اینکه عنوان می‌شود شهرداری تهران نظارت‌گریز است به هیچ عنوان صحت ندارد.

وی ادامه داد: مناطق در راستای وظایف نظارتی شورا توجیه هستند، البته بنا نیست هر زمانی که دوستان بخواهند در مناطق حضور پیدا کنند شهرداران نیز حضور داشته باشند و نیاز به هماهنگی در این بخش وجود دارد چرا که آنها نیز بنا به وظایف و ماموریت‌ها باید به کارهای خود برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویر جدید دیوار نگاره میدان ولیعصر با موضوع دختر/عکس
  • تغییر جدید در خط ۴۷ اتوبوسرانی اصفهان
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • بیانیه حماس صهیونیست‌ها را به خیابان‌ها کشاند
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران